Jaunumi

Ir sācies arī izlietoto bateriju vākšanas konkurss!

“Zaļā josta” sadarbībā ar AS “BAO” un Valsts izglītības satura centru aicina arī šajā – 2016./2017.mācību gadā  iesaistīties izlietoto bateriju vākšanas konkursā “Tīrai Latvijai!”

Konkursa ietvaros, vācot izlietotās baterijas un sacenšoties ar citām Latvijas izglītības iestādēm savāktajā bateriju apjomā, tiks veicināta videi kaitīgo preču atkritumu savākšana un pārstrāde, tādējādi pasargājot vidi no potenciāla piesārņojuma un radot audzēkņos izpratni un atbildību par apkārtējo vidi un dabas resursu saudzēšanu.

 Konkursā izlietotās baterijas varēs vākt līdz 2017.gada 28.februārim, savukārt konkursa rezultāti tiks paziņoti maijā, kad uzzināsim, kuras izglītības iestādes tiks pie vērtīgām balvām no “Zaļā josta” un konkursa atbalstītājiem – naudas balvām 400 EUR, 300 EUR un 200 EUR apmērā.

Uzvarētāji tiks izvirzīti divās nominācijās: visvairāk savāktais bateriju daudzuma izglītības iestādē un visvairāk savāktais bateriju daudzuma uz vienu audzēkni izglītības iestādē. Konkursa organizatori ar pārsteiguma balvām apbalvos arī centīgākos skolēnus – aktīvākos izlietoto bateriju vācējus.

TL ZJ 2017 BPrint

Būsim atsaucīgi! Visi kopā gādāsim par tīru Latviju!