Jaunumi

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas piedāvājums vecākiem

Valsts Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijā ir izveidota Konsultatīvā nodaļa, lai sniegtu atbalstu bērniem ar saskarsmes grūtībām un uzvedības traucējumiem, viņu vecākiem (citiem likumiskajiem pārstāvjiem /aprūpētājiem), pedagogiem un citiem speciālistiem.

Nodaļā sociālie darbinieki, klīniskie psihologi, speciālais pedagogs, bērnu psihiatrs un atkarību profilakses speciālists (ārsts narkologs) izstrādā atbalsta programmu bērna uzvedības korekcijai.

Nodaļas sniegtie atbalsta pakalpojumi ir bez maksas.

Lai klātienes konsultācijā izstrādātu atbalsta programmu, nepieciešams bērna vecāka (cita likumiskā pārstāvja/aprūpētāja) iesniegums. Izstrādājot atbalsta programmu, nodaļa sadarbojas un sniedz metodisko atbalstu bērna izglītības iestādei un sociālajam dienestam.

Informācija bērna vecākiem/citiem likumiskajiem pārstāvjiem/aprūpētājiem par klātienes konsultācijas procesu Konsultatīvajā nodaļā

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija  īsteno Eiropas Sociālā fonda projektu Nr.9.2.1.3/16/I/001 “Atbalsta sistēmas pilnveide bērniem ar saskarsmes grūtībām, uzvedības traucējumiem un vardarbību ģimenē”.

Vairāk info šeit!

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas Konsultatīvās nodaļas adrese:   Ventspils iela 53, Rīga, LV-1002 , tālrunis: 67359129