Jaunumi

Jaunajā mācību gadā- jauns starptautisks projekts!

Erasmus-logo

 

 

Jau pavasarī saņēmām lielisku ziņu no Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras par to, ka iestādes iesniegtais projekts “Explore together!”  guvis apstiprinājumu. Tas nozīmē, ka jaunā mācību gada sākumā, septembrī, mūsu saimei pievienosies brīvprātīgā jauniete Anabel no Spānijas. Projekts tiks īstenots ES programmas “Erasmus +” jauniešu mobilitātes aktivitātes Eiropas Brīvprātīgais darbs ietvaros. Šī būs ne vien darba pieredze, bet arī jauns izaicinājums strādāt  kā koordinējošai organizācijai, jo iepriekš, uzņemot spāņu un vācu brīvprātīgās jaunietes,  bijām tikai uzņemošā organizācija.

IMG_20160430_175854

Ir liels prieks, ka Anabel ir izvēlējusies  Latviju un tieši Gulbenes  1.bērnudārzu, lai 10 mēnešu garumā savas iegūtās zināšanas pirmsskolas jomā un uzkrāto pieredzi brīvprātīgajā darbā Spānijā  pielietotu, kopā ar  mūsu audzēkņiem sportojot, dejojot, muzicējot un  radoši darbojoties. Gaidīsim!

Projekts,, Explore together” Nr. 2016 – 1 – LV02 – KA105 – 001018 tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.

Lāsma Lapkaša

Projekta koordinatore