Jaunumi

Topošie pirmklasnieki ciemos Gulbenes 2. vidusskolā

Janvāra nogalē mēs, sagatavošanas grupiņa, saņēmām ielūgumu paciemoties Gulbenes 2. vidusskolā. Tādēļ, 28. janvāra rītā, optimistiski un sportiski noskaņoti, devāmies uz skolu.

Pirmā stunda bērniem bija kopā ar sportisko 3.A klasi. Šajā  stundā tika apgūti fizioterapeitiskie  vingrojumi, kurus iejūtīgi palīdzēja izpildīt arī “skolotāji no 3.A klases”. Pēc sportiņa sadalījāmies 3 grupiņās, lai pamācītos un parādītu savas zināšanas īstās 1. klašu stundās- matemātikā un latviešu valodā. Šo stundu laikā daži bērni bija ļoti apmulsuši, bet citi- jau gatavi turpināt mācības 1. klasē :)

Ciemošanās beigās skolas direktore aicināja bērnus uz mazo zālīti pārrunāt, kas iepaticies, un- vai bērni grib nākt uz skolu rudenī. Nepārprotami, ka atbilde bija- JĀ!

Priecīgi, mazliet piekusuši, ar medaļām un apliecībām devāmies atpakaļ uz savu bērnudārzu, lai turpinātu apgūt zināšanas, prasmes un iemaņas, kuras būs nepieciešamas skolā.

Skolotāju vārdā saku mīļu paldies par viesmīlīgo uzņemšanu 2. vidusskolā!

Cienījamie vecāki, mēs atkal no jauna pārliecinājāmies, ka vienlīdz svarīgi bērniem ir gan apgūt lasīšanas, rakstīšanas un matemātikas pamatprasmes, gan iemācīties ātri orientēties un  neapjukt negaidītās situācijās,  uzmanīgi klausīties ,un, protams, rūpēties par sevi, savām lietām un savu apģērbu! Skolas laiks drīz būs klāt, tādēļ mācīsim šīs svarīgās lietas bērniem visi kopā!

P1280038

Vairāk foto šeit

Sagatavošanas grupas skolotāja Inese Kuharenko