Jaunumi

Eiropas Sporta nedēļas ietvaros mūsu dārziņā notika dažādas interesantas kustību aktivitātes

Bērni ar prieku un sajūsmu gatavojās olimpiskajai dienai un ļoti cītīgi apguva visus vingrinājumus. 20.septembrī, Olimpiskajā dienā,  visi veica vingrinājumus ar lielu atbildību un centību.  Foto šeit!

23. septembrī notika Velo diena. Arī šim  braucienam bērni bij atbildīgi gatavojušies. Visiem bija uzvilktas   un drošības vestes un lielai daļai arī ķiveres. Uzmanīgi  noklausījušies  policista atgādinājumu par drošības noteikumu ievērošanu,  5-6-gadnieki devās braucienā  pa Gulbīšu parku. Atgriežoties bērnudārzā,  bija sagatavotas stafetes braukšanai. Visiem  bērniem pēc kārtīgas izbraukāšanās bija sārti vaigi un smaids sejā. Foto šeit!

25.septembrī  ar 5-gadnieku  grupas audzēkņiem  apmeklējām Gulbenes sporta centru. Bērni ar lielu aizrautību izskrējās pa milzīgo zāli un piedalījās dažādās atrakcijās,  ko organizēja Sporta centra treneris Jānis. 

26.septembrī kopā ar 6-gadnieku grupas bērniem  apmeklējām Gulbenes bānīša depo. Iepazināmies ar depo darbību un izbraukājāmies ar rokas vilcieniņu. Bērniem tas ļoti patika. Apskatījām lokomotīvi no iekšpuses un noskaidrojām,  ka vilcienam nav stūres, bet to vada ar  dažādām svirām  un krāniem. 

Sporta skolotāja Līga Sarkane